Home
foto's
plan
contact
menu

WELKOM
Marc Vuerstaek verwelkomt u graag in z'n feestzaal en salons 'Kesseldal'. Gegroeid uit een typisch volkscafé is de zaak met haar totaal vernieuwd kader een prachtige locatie voor al uw feestgelegenheden. Met als ons vak feestmeesters, de patroon aan het fornuis en aan zijn zijde een gemotiveerd team staan wij borg voor een perfecte en onvergetelijke dag.

Met onze verschillende sfeervolle zalen kunnen wij inspelen op uw noden, van 10 tot 20 personen in banketvorm, tot 400 personen als receptie, 200 personen in vergadering en een onbeperkte service buitenshuis. Gastronomie op maat is onze sterkte troef!


SEMINARIES

Wij staan in voor al uw ontbijtvergaderingen, seminaries, recepties, produktvoorstellingen, zakenluches, personeelsfeesten, communiefeesten, jubileums, trouwfeesten, .... Indien u het wenst ook op uw kantoor, bedrijf of andere locatie. De details zorgen voor een afgerond geheel, met in het bijzonder onze mooie tuin, die zich uitermate leent voor een receptie, koffiepauze of even de benen te strekken tijdens een seminarie.

Natuurlijk zijn onze kleintje hier ook welkom op onze kindvriendelijke speeltuin.

Onze gemakkelijke bereikbaarheid, vlakbij de autostrade en met onze tuin grenzend aan het natuurgebied de Kesselsbergen, bieden wij een stevige troef aan de bedrijfswereld. Onze up-to-date zalen zijn voorzien van alle vergaderfaciliteiten.